Ασθένειες, θάνατοι νόσου, των θανάτων από καρκίνο

Cassandra Harris

Cassandra Harris ( γεννήθηκε , Κασσάνδρα Harris ), το πραγματικό όνομα Sandra Cole UETS Eng. , Sandra Colleen Waites , Δεκέμβριο του 15 , 1948 [1] , Σίδνεϊ – Δεκέμβριο του 28 , 1991, [1] , το Λος Άντζελες , της Αυστραλίας και της Αμερικής ηθοποιός .

Βιογραφία και σταδιοδρομία

Cassandra Harris γεννήθηκε στις 15 Δεκέμβριο του, 1948 στο Σίδνεϊ , Νέα Νότια Ουαλία κατάσταση, Αυστραλία .

Το 1961 , όταν ήταν 12 χρονών, γίνονται δεκτές, Εθνικό Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης | Εθνικό Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης | en | Εθνικό Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης, το όνομα Sandra Gleeson.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 άρχισε να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες.

Προσωπική ζωή

Κασσάνδρα , το 1964 παντρεύτηκε με τον William Firth, αργότερα χώρισαν.

Στην 1970-1978 Κασσάνδρα ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό, με Dermot Harris. Είναι αισιόδοξοι ότι αυτός ο γάμος δύο παιδιά, η κόρη, η Charlotte Yemili Brosnane και γιος, Christopher Brosnane.

περίοδο 1980-1991 (μέχρι το θάνατό) Κασσάνδρα έχει παντρευτεί με την ηθοποιό Pirso με Brosnani. Αυτός ο γάμος Harris είχε το τρίτο παιδί της, Sean Brosnanin.

Θάνατος

Το 1987, έγινε σαφές ότι η ηθοποιός ήταν άρρωστος με καρκίνο . Μετά από τέσσερα χρόνια αγώνα, όπως της 28 Δεκεμβρίου 1991 Cassandra Harris, πέθανε στο Λος Άντζελες (Καλιφόρνια, ΗΠΑ).

Φιλμογραφία

ημερομηνία το όνομα ρόλος του
1982-1987 Remington Steele Felician
1981 Για τα μάτια σας μόνο Grafinia Lizl φόντο Shalf
1980 Rough Cut Κα Palmer Lloyid
1978 Η ελληνική Tycoon Κασσάνδρα
1975-1978 Space: 1999

Υποσημειώσεις

  1. Μετάβαση έως:1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 Βάση δεδομένων κινηματογράφων Διαδικτύου Verified by 9 Γενάρη του 2016.